Aşk ve Taht Hangi Kanalda, Hangi Gün Yayınlanıyor? Yeni Bölüm Saati | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Aşk ve Taht Hangi Kanalda, Hangi Gün Yayınlanıyor? Yeni Bölüm Saati

DeriN

Yönetici
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Selam arkadaşlar 👋

Son günlerde Aşk ve Taht dizisini takip edenlerin sayısı oldukça arttı. Ben de diziyi izlemeye başlayanlardanım ve özellikle yayın günü konusunda net bilgi arayanlar için konuyu burada açmak istedim.

Aşk ve Taht hangi kanalda, hangi gün yayınlanıyor? Yeni bölüm saat kaçta? diye merak edenler için güncel bilgi şu şekilde:

📺 Kanal: atv
📅 Yayın günü: Çarşamba
⏰ Yayın saati: 20.00

Yani yeni bölümü kaçırmak istemeyenler çarşamba akşamı saat 20.00'de ekran başında olabilir.

Siz Aşk ve Taht'ı Nasıl Buldunuz?​

Asıl merak ettiğim konu bu. 😄

İlk bölümü izleyen arkadaşlar, sizce dizi nasıl?

Ben özellikle Alaeddin ve Destina arasındaki hikâyenin ilerleyen bölümlerde nasıl gelişeceğini merak ediyorum. Tarihi atmosfer de fena görünmüyor ama dizinin aşk tarafı mı yoksa taht ve iktidar mücadeleleri mi daha ağır basacak, bunu zaman gösterecek.

Bir de şu konuda farklı görüşleri merak ediyorum:

Sizce Aşk ve Taht uzun soluklu bir dizi olabilir mi, yoksa birkaç bölüm sonra izleyici kaybeder mi?

Dizinin En Çok Hangi Tarafını Merak Ediyorsunuz?​

Yorumlara sadece “izliyorum” yazmak yerine biraz sohbet edelim. 🙂

Şunlardan hangisi sizin için daha ilgi çekici?

1️⃣ Alaeddin'in taht mücadelesi
2️⃣ Alaeddin ve Destina'nın aşkı
3️⃣ Saray içerisindeki entrikalar
4️⃣ Savaşlar ve aksiyon sahneleri
5️⃣ Tarihi olayların nasıl işleneceği

Benim tercihim açıkçası saray entrikaları + aşk hikâyesi. Tarihi dizilerde bu ikisinin dengeli verilmesi bence diziyi daha sürükleyici yapıyor.

Aşk ve Taht Yeni Bölüm Ne Zaman?​

Kısaca tekrar hatırlatmak gerekirse:

Aşk ve Taht yeni bölümü çarşamba akşamı saat 20.00'de atv'de yayınlanıyor.

Diziyi düzenli takip edenler için yayın gününü şimdiden not etmekte fayda var. 😉

Yorumlarda Buluşalım 👇

İlk bölümü izlediyseniz diziden beklentinizi, beğendiğiniz veya beğenmediğiniz tarafları yazabilirsiniz.

Hatta küçük bir tahmin oyunu yapalım:

Sizce Alaeddin ile Destina'nın ilişkisi ilerleyen bölümlerde aşka mı dönüşecek, yoksa taht mücadelesi her şeyin önüne mi geçecek?

Farklı düşünen varsa özellikle yazsın. 😄

Bakalım forumda Aşk ve Taht konusunda hangi görüş daha fazla çıkacak!

Rohan

Seviye 11
Üye
İlk bölümü ben de izledim. Görüntüler ve kostümler hoşuma gitti ama hikâyenin biraz daha hızlanması gerektiğini düşünüyorum. İkinci bölümde tempo artarsa devam ederim.

Enny

Seviye 11
Üye
Ben tam tersini düşünüyorum. İlk bölümün bu kadar hızlı ilerlememesi bence iyi olmuş. Karakterleri tanımamız gerekiyor.