Assassin’s Creed Serisi Büyük Bir Değişime Hazırlanıyor | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Assassin’s Creed Serisi Büyük Bir Değişime Hazırlanıyor

Bozcan

Dc: bozcan63
Yönetici
Haber Editörü
Ubisoft, oyun dünyasının en ikonik serilerinden biri olan Assassin’s Creed’te köklü bir değişiklik sinyali verdi. Şirketin uzun süredir yürüttüğü yeniden yapılanma süreci, serinin yönetim kadrosunda önemli bir ayrılıkla sonuçlandı.

resize

Ubisoft ve Vantage Studios İş Birliği​

Ubisoft, Çin merkezli Tencent ile yeni bir ortaklık kurarak, popüler serilerinin kontrolünü Vantage Studios adını taşıyan yeni bir iştirake devretti. Bu stratejik hamle, sadece finansal değil, aynı zamanda kreatif açıdan da büyük bir değişimi işaret ediyor.

Bu kapsamda, Assassin’s Creed, Far Cry ve Rainbow Six serilerinin kreatif yönetimi artık Vantage Studios çatısı altında devam edecek. Bu adım, Ubisoft’un global pazarda daha rekabetçi olma ve serilerin yenilikçi bir yön kazanmasını hedeflediğini gösteriyor.

Marc-Alexis Côté’nin Ayrılığı​

Assassin’s Creed serisinin uzun yıllar kreatif direktörlüğünü üstlenen Marc-Alexis Côté, 2022 yılında tüm serinin başına geçerek oyunun gidişatında önemli bir rol oynuyordu. Ancak Vantage Studios’un kuruluş sürecinde şirket yönetimi ile fikir ayrılığı yaşaması, Côté’nin Ubisoft’tan ayrılmasına yol açtı.

Côté’nin ayrılığı, özellikle Assassin’s Creed hayranları arasında büyük yankı uyandırdı. Bir yandan Shadows ve Mirage gibi son oyunlar ticari başarı yakalasa da, bazı oyuncular serinin yönünden memnun değildi. Bu nedenle Côté’nin ayrılması, birçok oyuncu için seriye taze bir başlangıç umudu olarak görülüyor.

Assassin’s Creed’in Geleceği​

Serinin yeni kreatif yönetiminin kim olacağı henüz netleşmiş değil. Ancak Ubisoft’un amacı, Assassin’s Creed oyun deneyimini modern oyuncu taleplerine göre yeniden şekillendirmek. Açıklanan değişiklikler, serinin hem hikaye hem de oynanış açısından yenilikçi bir döneme gireceğinin sinyalini veriyor.

Özellikle oyuncu topluluğu ve oyun eleştirmenleri, yeni yönetimle birlikte serinin yeniden kaliteli ve heyecan verici bir yapıya kavuşmasını bekliyor. Ubisoft’un bu süreçte oyuncu geri bildirimlerini dikkate alacağı da gelen bilgiler arasında.

Büyük Değişim Kapıda​

Ubisoft’un Assassin’s Creed serisinde yaptığı bu yönetim değişikliği, oyun dünyasında ciddi bir merak ve beklenti oluşturdu. Vantage Studios’un seriyi nasıl yöneteceği ve yeni oyunların hangi yenilikleri getireceği önümüzdeki dönemde en çok konuşulan konular arasında olacak.

Yeni Mesajlar