Marvel evreninin en sevilen karakterlerinden biri olan Thor, yeniden gündeme geldi. Chris Hemsworth’ün son röportajı, uzun süredir konuşulan Thor 5 filmi hakkında yeni ipuçları verdi. Peki gerçekten yeni bir Thor solo filmi yolda mı?
“Bazı eski ekip arkadaşlarımla yeniden bir aradayız. Ayrıca pek çok yeni isim de katıldı. Hepimiz için çok heyecan verici bir süreç.”
Bu sözler, Thor’un Avengers ekibi içindeki rolünün küçülmeyeceği, aksine hikâyede yine önemli bir yere sahip olacağını gösteriyor.
Hatırlanacağı üzere Russo Kardeşler, Thor’u Guardians of the Galaxy ekibine dahil ederek büyük bir sürprize imza atmıştı. Benzer bir değişiklik Thor 5 için de söz konusu olabilir.
Bu açıklamalar, yeni bir Thor filminde çok daha ciddi, karanlık ve epik bir Thor görme ihtimalini güçlendiriyor. Eğer Marvel bu yönde ilerlerse, hayranlar hem ilk filmlerdeki mitolojik havayı hem de epik savaşları yeniden deneyimleyebilir.
Bu da gösteriyor ki, eğer Marvel kapıyı aralarsa Hemsworth, Thor olarak bir kez daha sahneye çıkmaya hazır.
Thor 5 Söylentileri Yeniden Canlandı
Marvel Sinematik Evreni’nin geleceğiyle ilgili pek çok teori dolaşırken, Chris Hemsworth’ün açıklamaları hayranların dikkatini çekti. Şu sıralar çekimleri süren Avengers: Doomsday filminde rol alan oyuncu, BBC’ye verdiği röportajda Thor’un geleceğine dair kesin konuşmaktan kaçındı. Ancak kullandığı ifadeler, Thor 5 için kapının hâlâ açık olduğunu gösteriyor.Bu belirsizlik, söylentilerin yeniden alevlenmesine yol açtı. Marvel Studios’un Thor’u yeni bir yöne taşıyabileceği iddiaları ise hayranları daha da heyecanlandırıyor.“Bilmiyorum, göreceğiz. Şu an her karakterin nereye gideceğini keşfetmeye çalışıyoruz,” diyen Hemsworth, Marvel’ın gizemli planlarını koruduğunu da vurguladı.
Avengers: Doomsday’de Thor’un Rolü
Ünlü oyuncu, röportajında Avengers: Doomsday setindeki çalışma ortamına da değindi:“Bazı eski ekip arkadaşlarımla yeniden bir aradayız. Ayrıca pek çok yeni isim de katıldı. Hepimiz için çok heyecan verici bir süreç.”
Bu sözler, Thor’un Avengers ekibi içindeki rolünün küçülmeyeceği, aksine hikâyede yine önemli bir yere sahip olacağını gösteriyor.
Thor 5’te Yönetmen Değişikliği İhtimali
Marvel cephesinden gelen söylentilere göre, eğer Thor 5 çekilirse Taika Waititi bu kez projede yer almayabilir. Bunun yerine stüdyo, karakteri daha farklı bir çizgiye taşımak istiyor.Hatırlanacağı üzere Russo Kardeşler, Thor’u Guardians of the Galaxy ekibine dahil ederek büyük bir sürprize imza atmıştı. Benzer bir değişiklik Thor 5 için de söz konusu olabilir.
Chris Hemsworth Daha Ciddi Bir Thor İstiyor
Hemsworth, geçmişteki röportajlarında Thor: Love and Thunder filmindeki aşırı mizahi tona dair eleştirilerde bulunmuştu. “Kendi parodim oldum, inişi yapamadım,” diyerek bu durumdan hoşnut olmadığını dile getirmişti.Bu açıklamalar, yeni bir Thor filminde çok daha ciddi, karanlık ve epik bir Thor görme ihtimalini güçlendiriyor. Eğer Marvel bu yönde ilerlerse, hayranlar hem ilk filmlerdeki mitolojik havayı hem de epik savaşları yeniden deneyimleyebilir.
Chris Hemsworth’ün Marvel’a Olan Bağlılığı
Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamalarda Marvel evrenine olan sevgisini her fırsatta dile getirdi. Comic-Con etkinliğinde, “Marvel deneyiminin her saniyesini sevdim. Eğer devamı gelirse ben hazırım, ama biz de şu an haber bekliyoruz,” sözleriyle bağlılığını ortaya koymuştu.Bu da gösteriyor ki, eğer Marvel kapıyı aralarsa Hemsworth, Thor olarak bir kez daha sahneye çıkmaya hazır.