İngilizce metni Google Çeviri'ye Girmeden Direkt Nasıl Çevirebilirim? | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

İngilizce metni Google Çeviri'ye Girmeden Direkt Nasıl Çevirebilirim?

VoRTex

Seviye 6
Üye
Bir İngilizce yazı gördüm, her seferinde kopyala, Google Çeviri'ye yapıştır falan yapmak yerine sağ tıklayıp direkt çevirebileceğim bir şey var mı? YouTube, Instagram gibi her yerde işe yarar bir eklenti var mı?

RuLing

İşsiz Moderatör
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Chrome'da Google Translate eklentisi var, onu yükleyebilirsin. Sağ tıklayıp hemen çeviriyor.

Çılgın Türk

Seviye 13
Üye
Mate Translate efsane, gerçekten. Hızlı ve kolay. Üstüne bir de sayfa üzerindeki kelimelere çift tıklayınca direkt anlamını gösteriyor.

KaRuS

Seviye 10
Üye
DeepL kullanmak istersen ücretli ama gerçekten çok kaliteli çeviriler yapıyor. Chrome'a kurarsan sayfayı tamamıyla çevirebiliyorsun.

fb.1907

Asistan
Asistan
Google Translate’i Chrome’a eklenti olarak kurup işini kolayca halledebilirsin. Metni seçip sağ tıkla yeter.

Lykia

Seviye 11
Üye
Bence DeepL’yi de dene. Gerçekten anlamlı ve doğru çeviriler veriyor ama tabii ücretli. Yine de denemeye değer.

Ned Stark

Seviye 10
Üye
DeepL’in pro sürümüne abone olursan sayfanın tamamını çevirebilirsin. Gerçekten başarılı ama biraz pahalı.

DeriN

Yönetici
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Ben Simple Translate kullanıyorum, hemen çözüm sunuyor ve pratik. Chrome'dan kolayca kurabiliyorsun.