LEGO Voyagers Çıkış Tarihi ve Oynanış Detayları | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

LEGO Voyagers Çıkış Tarihi ve Oynanış Detayları

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
LEGO’nun yaratıcılık ve dostluk temalarını ön plana çıkaran yeni oyunu LEGO Voyagers, çıkış tarihiyle birlikte resmi olarak duyuruldu.
Light Brick Studio imzası taşıyan ve Annapurna Interactive tarafından yayımlanacak bu özel yapım, oyuncuları hem görsel olarak büyüleyen hem de iş birliğine dayalı bir maceraya davet ediyor.

Serinin hayranlarının yakından tanıdığı ekip, daha önce LEGO Builder’s Journey ile dikkat çekmişti. Şimdi ise, tamamen iki kişilik bir deneyim sunan yeni macera 15 Eylül 2025 tarihinde tüm büyük platformlarda yerini alacak.
images

LEGO Voyagers Hangi Platformlara Çıkıyor?​

LEGO Voyagers, geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmak için neredeyse tüm güncel platformlarda aynı anda çıkış yapacak.
Oyun şu platformlarda oynanabilecek:

• PlayStation 5
  • PlayStation 4
  • Xbox Series X|S
  • Nintendo Switch
  • PC (Steam ve Epic Games Store)
En dikkat çekici özelliklerinden biri ise hem yerel (split-screen) hem de çevrim içi co-op desteğine sahip olması. Yani ister aynı ekranda, ister farklı şehirlerden bağlanarak maceraya çıkmak mümkün olacak.

Hikâye: Terk Edilmiş Bir Uzay Gemisinde Başlayan Yolculuk​

Oyuncular, oyunun başında terk edilmiş bir uzay gemisini kurtarmaya çalışan iki yakın arkadaşın kontrolünü üstleniyor.
Bu yolculuk sırasında yalnızca LEGO parçalarından oluşan benzersiz dünyaları keşfedecek, farklı bulmacaları çözerek hikâyeyi adım adım ilerleteceksiniz.

LEGO Voyagers, diyalog yerine tamamen görsel anlatım ve atmosferik müziklerle ilerleyen bir yapıya sahip. Bu da oyuncuların kendi hayal güçlerini kullanarak hikâyeye anlam katmasına olanak tanıyor.

Oynanış Dinamikleri ve Görsel Atmosfer​

Oyun, detaylı LEGO parça modellemeleri ve fizik tabanlı etkileşimleri ile öne çıkıyor.
Yapabilecekleriniz arasında:

• Parçaları birleştirmek
  • Zıplamak ve tırmanmak
  • Yeni yapılar inşa etmek
  • Bulmacaları çözerek ilerlemek
Her adımda iş birliği gerektiren bu mekanikler, yaratıcılık ve takım çalışmasını merkeze alıyor.

Friend’s Pass ile Tek Kopya, İki Oyuncu Deneyimi​

LEGO Voyagers’ın en oyuncu dostu özelliklerinden biri, Friend’s Pass sistemi.
Bu özellik sayesinde oyuna sahip olan bir kişi, arkadaşını ücretsiz olarak davet edip birlikte oynayabiliyor.
Böylece yalnızca tek bir kopya ile iki kişi tam macerayı yaşayabiliyor. Bu, özellikle co-op oyun severler için büyük bir avantaj.