Metin2 oynarken kuşaklar, karakterinizin gücünü artıran en önemli ekipmanlardan biridir. Ancak bazen kuşaklara gelen efsunlar (bonuslar) pek işinize yaramayabilir. Böyle durumlarda, bu efsunları silip yerine daha iyi bonuslar eklemek mümkündür.
Peki, Metin2 kuşak efsunu nasıl silinir? İşte tüm detaylarıyla kuşaktan bonus silme işlemi…
Örneğin; canavarlara karşı güçlü bir kuşak PvP’de işinize yaramaz. İşte bu nedenle, yanlış efsunları temizleyip yerine daha uygun olanları eklemek mantıklı bir seçimdir.
Bu itemi edinmenin birkaç yolu vardır:
Öncelikle Dönüş Belgesi’ni envanterinize ekleyin.
2. Adım – Efsun Silmek İstediğiniz Kuşağı Seçin
Envanterden silmek istediğiniz kuşağı belirleyin.
3. Adım – Dönüş Belgesini Kuşağa Sürükleyin
Belgeyi kuşağın üzerine bıraktığınızda ekranda bir onay penceresi açılacak.
4. Adım – Onay Verin
Evet tuşuna bastığınızda kuşaktaki tüm efsunlar silinecek.
Bu işlem sonrasında kuşağınız boş olacak ve yeni efsun eklemeye hazır hale gelecek.
Burada Efsun Nesnesi kullanarak kuşağınızı istediğiniz özelliklerle güçlendirebilirsiniz.
Hayır, şu anda tek yöntem Dönüş Belgesi kullanmaktır.
Dönüş Belgesi pahalı mı?
Nesne Market’te 9 EP’ye satılır, ancak pazarda oyunculardan genellikle daha ucuza bulunabilir.
Efsun silme işlemi başarısız olabilir mi?
Hayır, Dönüş Belgesi kullandığınızda işlem %100 başarılıdır.
Silinen efsunlar geri getirilebilir mi?
Hayır, işlem geri alınamaz. Silinen efsunlar tamamen kaybolur.
Peki, Metin2 kuşak efsunu nasıl silinir? İşte tüm detaylarıyla kuşaktan bonus silme işlemi…
Kuşak Efsunu Neden Silinir?
Metin2’de kuşak efsunları, karakterinizin savaş gücünü belirlemede önemli bir rol oynar. Ancak bazen gelen bonuslar PvP ya da PvE tarzınıza uygun olmayabilir.Örneğin; canavarlara karşı güçlü bir kuşak PvP’de işinize yaramaz. İşte bu nedenle, yanlış efsunları temizleyip yerine daha uygun olanları eklemek mantıklı bir seçimdir.
Kuşak Efsunu Silmek İçin Gerekli Olan Item: Dönüş Belgesi
Kuşaktaki efsunları temizlemek için ihtiyacınız olan tek şey Dönüş Belgesi’dir.Bu itemi edinmenin birkaç yolu vardır:
- Nesne Market üzerinden 9 EP karşılığında satın alabilirsiniz.
- Oyuncuların pazar tezgâhlarında satılanları bulabilirsiniz.
- Oyun içi takas ya da pazarlık yoluyla temin edebilirsiniz.
Adım Adım Kuşaktan Efsun Silme Yöntemi
1. Adım – Dönüş Belgesini Temin EdinÖncelikle Dönüş Belgesi’ni envanterinize ekleyin.
2. Adım – Efsun Silmek İstediğiniz Kuşağı Seçin
Envanterden silmek istediğiniz kuşağı belirleyin.
3. Adım – Dönüş Belgesini Kuşağa Sürükleyin
Belgeyi kuşağın üzerine bıraktığınızda ekranda bir onay penceresi açılacak.
4. Adım – Onay Verin
Evet tuşuna bastığınızda kuşaktaki tüm efsunlar silinecek.
Bu işlem sonrasında kuşağınız boş olacak ve yeni efsun eklemeye hazır hale gelecek.
Kuşağa Yeniden Efsun Eklemek
Efsunları sildikten sonra kuşağınıza yeni bonuslar eklemek için 1. Köy’de yer alan Teovahdan NPC’sine giderek efsun ekleme işlemini yapabilirsiniz.Burada Efsun Nesnesi kullanarak kuşağınızı istediğiniz özelliklerle güçlendirebilirsiniz.
İpuçları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
- Silme işlemi geri alınamaz, bu yüzden efsunları temizlemeden önce iyice düşünün.
- Pahalı efsunlara sahip kuşakları silmeden önce başka bir oyuncuya satmayı da düşünebilirsiniz.
- Yeni efsun eklerken karakterinizin oynama tarzına uygun bonusları seçmeye özen gösterin.
SSS – Sıkça Sorulan Sorular
Kuşak efsunu silmek için Dönüş Belgesi dışında bir yöntem var mı?Hayır, şu anda tek yöntem Dönüş Belgesi kullanmaktır.
Dönüş Belgesi pahalı mı?
Nesne Market’te 9 EP’ye satılır, ancak pazarda oyunculardan genellikle daha ucuza bulunabilir.
Efsun silme işlemi başarısız olabilir mi?
Hayır, Dönüş Belgesi kullandığınızda işlem %100 başarılıdır.
Silinen efsunlar geri getirilebilir mi?
Hayır, işlem geri alınamaz. Silinen efsunlar tamamen kaybolur.