Capcom’un uzun süredir başarıyla sürdürdüğü dövüş oyunu serisinin son halkası olan Street Fighter 6, yeni indirilebilir içerikler ile genişlemeye devam ediyor. Oyuncuların uzun süredir beklediği karakterlerden biri olan Alex, yayınlanan yeni tanıtım fragmanı ile resmen doğrulanmış durumda.
Bu gelişme, özellikle serinin eski hayranları arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.
Alex’in güçlü fiziği ve agresif güreş temelli dövüş tarzı, Street Fighter 6’nın hızlı ve modern oynanış yapısına oldukça iyi uyum sağlamış gibi görünüyor.
Bu sistemler sayesinde Street Fighter 6, sadece bir dövüş oyunu olmaktan çıkıp daha geniş bir oyun deneyimi sunuyor.
Bu gelişme, özellikle serinin eski hayranları arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.
Alex İçin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı
Capcom, Street Fighter 6 Alex DLC karakteri için özel olarak hazırlanmış bir tanıtım videosu paylaştı. Yayınlanan fragmanda Alex’in:- Dövüş stiline
- Özel hareketlerine
- Kombolarına
- Sinematik süper saldırılarına
Alex’in güçlü fiziği ve agresif güreş temelli dövüş tarzı, Street Fighter 6’nın hızlı ve modern oynanış yapısına oldukça iyi uyum sağlamış gibi görünüyor.
Street Fighter 6 Alex Nasıl Bir Oynanış Sunacak?
Fragmanda görüldüğü kadarıyla Alex, klasik serilerde olduğu gibi yakın mesafe baskısı ve yüksek hasar potansiyeli üzerine kurulu bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.Öne çıkan özellikler:
- Yüksek güç odaklı saldırılar
- Rakibi köşeye sıkıştırmaya yönelik hamleler
- Sinematik ve etkileyici süper hareketler
- Geliştirilmiş animasyonlar ve modern efektler
Street Fighter 6 Hangi Platformlarda Mevcut?
Street Fighter 6, şu anda geniş bir platform yelpazesinde oynanabiliyor:- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- PC (Steam)
Street Fighter 6’yı Önceki Oyunlardan Ayıran Sistemler
Street Fighter 6, serinin önceki oyunlarından farklı olarak birçok yeni sistem sunuyor.Dünya Turu Modu
Oyuncuların kendi karakterlerini yaratabildiği ve hikâye odaklı ilerleyebildiği bir deneyim sunuyor.Dövüş Alanı
Rekabetçi oyuncular için tasarlanan klasik karşılaşma modu.Savaş Merkezi
Diğer oyuncularla sosyalleşme, maç izleme ve online etkileşim imkânı sağlayan sosyal alan.Bu sistemler sayesinde Street Fighter 6, sadece bir dövüş oyunu olmaktan çıkıp daha geniş bir oyun deneyimi sunuyor.