YouTube Shorts Videolarım İzlenmiyor, Nerede Hata Yapıyorum? | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

YouTube Shorts Videolarım İzlenmiyor, Nerede Hata Yapıyorum?

Jiren

Seviye 7
Üye
AI ile YouTube Shorts içerikleri üretiyorum. İki ayrı kanalım var; biri çocuklara yönelik eğlenceli kısa videolar, diğeri futbol testleri ve bilgi videoları üzerine. Düzenli paylaşım yapmama rağmen videolar neredeyse hiç izlenmiyor. Nerede yanlış yapıyorum ya da eksik bıraktığım bir nokta mı var? Tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak isterim.

mnLy

Moderatör
Moderatör
Hocam Shorts kitlesi genelde çok genç, bazı kategorilerde kitle oturtmak gerçekten zor. Sizinki Instagram Reels tarafında daha hızlı büyür gibi duruyor.

Lykia

Seviye 11
Üye
YouTube artık AI ile yapılan içerikleri eskisi kadar desteklemiyor. Çünkü çok kişi yapmaya başladı ve algoritma bunları düşük kaliteli olarak işaretliyor. AI kullanacaksan bile videoya mutlaka kendinden bir şey katmalısın.

Jiren

Seviye 7
Üye
YouTube artık AI ile yapılan içerikleri eskisi kadar desteklemiyor. Çünkü çok kişi yapmaya başladı ve algoritma bunları düşük kaliteli olarak işaretliyor. AI kullanacaksan bile videoya mutlaka kendinden bir şey katmalısın.
Teşekkürler hocam. Kendi yorumum derken seslendirme yapmak gibi mi yoksa metne ekleme mi yapmalıyım?

Lykia

Seviye 11
Üye
Teşekkürler hocam. Kendi yorumum derken seslendirme yapmak gibi mi yoksa metne ekleme mi yapmalıyım?
İstersen kendi sesinle de yapabilirsin ama şart değil. AI metnini biraz değiştirip kendine özgü bir anlatım tarzı yaratırsan yine öne çıkarsın. Klasik robotik anlatım ne yazık ki artık tutmuyor. Bol şans.

Çılgın Türk

Seviye 13
Üye
Paylaşım saati çok önemli değil, hashtag daha etkili. Doğru etiketleri kullanırsan keşfet şansın artıyor.

Limonen

Seviye 9
Üye
Hocam hashtag’leri önemsiz diyenler de var. Hiç fayda sağlamıyor diyorlar.
Aslında hashtag tek başına mucize değil ama tamamen de boş değil. Konu ile alakalı 2-3 tane yeter. Eskisi gibi spam hashtag dönemi yok zaten.

GodKiLLeR

Seviye 8
Üye
AI videolar çok benzer göründüğü için bazen YouTube bunları öneri akışından tamamen çıkarıyor. Thumbnail ve açıklamaya da küçük dokunuşlar yapman önemli.

MeLody

Seviye 9
Üye
Benim tavsiyem videonun ilk 1 saniyesine çok güçlü bir giriş koy. Mizah, soru, şaşırtıcı bilgi… Hangisi olursa. Algoritma kadar izleyici de ilk saniyeye bakıyor.